Go to top

Isover Dagopleiding in Saint-Gobain Training Center

Isolatiepartner 3 sterren

Isover biedt in dit trainingscentrum haar gecertificeerde 2-sterren Isolatiepartners de Dagopleiding aan om 3-sterren Isolatiepartner te worden.

Tijdens de praktijkgerichte Dagopleiding wordt u getraind in de verwerking van verschillende materialen voor verschillende soorten dakisolatie en voorzetwanden. Er wordt aandacht besteed aan luchtdichtheid, het toepassen van accessoires en vele andere praktische en technische thema’s komen aan bod.

Na afloop van de Dagopleiding bent u 3-sterren Isolatiepartner. U ontvangt een certificaat, een speciale vermelding op onze website en profiteert u van extra voordelen en speciale acties.

Hoe kunt u deelnemen aan de Dagopleiding?
Deelname aan de Dagopleiding is gratis! U kunt als Isolatiepartner deelnemen als u 2-sterren hebt behaald.

1e ster: Bijwonen van Renovatiekracht vakavond
Uw eerste ster als Isolatiepartner krijgt u bij het bijwonen van een Renovatiekracht vakavond bij een van onze Renovatiekrachtpartners. Tijdens deze praktijkgerichte vakavond verkrijgt u kennis over isoleren, isolatieproducten en -toepassingen en u krijgt uitleg over het gebruik van de Isover Renovatiewijzer.

2e ster: Voltooien van de e-learning
De tweede ster behaalt u bij het succesvol doorlopen van de Isover e-learning. Deze online training bestaat uit 2 modules: isolatie algemeen (waarom isoleren, bouwfysica, verschillende soorten isolatiematerialen) en een module over het belang van renovatie, de Isover Renovatiekracht en de Renovatiewijzer. Deze training kunt u op ieder moment en vanaf uw eigen computer volgen.

U kunt zich hier aanmelden voor deelname aan de Isover e-learning, u ontvangt dan van ons uw inloggegevens.

3e ster: Deelname aan de Dagopleiding
De ultieme bekroning van uw isolatie-vakmanschap! U krijgt diepgaande theoretische informatie en ook praktijktrainingen, zodat u 100% vertrouwd raakt met onze producten en luchtdicht afbouwen. Kijk hier voor de data van de Dagopleiding en meld u direct aan voor de datum van uw keuze. 

Locatie van de Dagopleiding:
Saint-Gobain Training Center
Beatrixkade 36
5605 SH EINDHOVEN

Voorwaarden Dagopleiding
Voor de Dagopleidingen geldt een beperkt aantal deelnemers per cursusdag. Uw deelname is definitief na ontvangst van onze bevestiging van beschikbaarheid op de door u gewenste datum. De genoemde data in de agenda zijn onder voorbehoud van wijzigingen.