Go to top

Nieuw: 2-IN-1 Isolatiepakket voor woningbezitters, nu met subsidie!

Onze 3-sterren Isolatiepartners kunnen met het 2-IN-1 ISOLATIEPAKKET van Isover woningeigenaren een zeer interessant aanbod doen. Door het dak te isoleren met Sonestrong Pro van 140 mm én de spouwmuur in te blazen met Insulsafe Plus kan de woningeigenaar in aanmerking komen voor een flinke subsidie!

Speciale webpagina voor woningeigenaren
Op
isover.nl/2-in-1 kunnen woningbezitters zelf eenvoudig uitrekenen wat isoleren hen oplevert. Wat kost het om het dak en de gevel te laten isoleren? Hoeveel subsidie is er mogelijk? Hoe snel is de investering weer terugverdiend? En nog veel meer.

Uitvoering door erkende 3-sterren Isover Isolatiepartner
Vakmanschap is belangrijk. Daarom verwijzen we voor de uitvoering van de isolatiewerkzaamheden naar ons netwerk van getrainde 3-sterren Isolatiepartners.


Wilt u als 3-sterren Isolatiepartner zelf actief aan de slag met het 2-IN-1 Isolatiepakket? Vraag dan gratis promotiemateriaal aan bij
Christiane Okkerman, zoals:

  • flyers met uw eigen bedrijfslogo Download hier de flyer
  • afbeelding voor een berichtje op uw Facebookpagina
  • folders en/of monsters van Sonestrong Pro of Insulsafe Plus
  • advertentie op maat

 

Samen met onze 3-sterren Isolatiepartners gaan we graag aan de slag met het 2-IN-1 ISOLATIEPAKKET. Want nú is het moment voor woningbezitters om hun huis energiezuiniger en comfortabeler te maken!

 

Schuin dak isoleren met Isover Sonestrong Pro

Tijdens de Dagopleiding in Eindhoven wordt er een schuin dak geïsoleerd met Sonestrong Pro. Klik hier voor verwerkingsvideo.

Let op: indien de woningeigenaar voor subsidie in aanmerking wil komen, moet er geïsoleerd worden met Sonestrong Pro van 140 mm dik vanwege de minimaal vereiste Rd-waarde.

 

Spouwmuur na-isoleren met Insulsafe Plus

Spouwmuren dienen te worden na-geïsoleerd met inblaaswol door gecertificeerde bedrijven. Zij hebben de kennis en apparatuur in huis om de spouwmuur correct te isoleren.

Voor het 2-IN-1 isolatiepakket werken wij samen met
Pluimers Isolatie uit Rijssen. Voor vragen of het bespreken van een opdracht, kunt u contact opnemen met Guido Jansen, telefoonnummer 0548 - 516 225.