Go to top

Vergroot uw Renovatiekracht

Word Isover Isolatiepartner

VERGROOT UW KENNIS OVER ISOLEREN

PROFITEER VAN EXTRA BEDRIJFSRECLAME

ONTVANG INTERESSANTE KORTINGEN

DE BESTE RENOVATIEOPLOSSINGEN ALTIJD OP 

VOORRAAD BIJ U IN DE BUURT

In Nederland zijn miljoenen woningen niet of onvoldoende geïsoleerd. Steeds meer huizenbezitters besluiten om hun woning na te isoleren om zo geld te besparen en meer comfort in huis te creëren.

Op de website eigenhuisisoleren.nl helpt Isover huizenbezitters om een goede isolatiekeuze te maken. Kan hij bijvoorbeeld het beste het dak isoleren of de gevel? Of allebei? Wat levert dit op? En kan hij de klus zelf doen of laat hij dit liever doen?

Als de woningeigenaar besluit om de klus te laten uitvoeren, dan geeft Isover suggesties voor in isolatie gespecialiseerde bouwprofessionals: Isover Isolatiepartners. Zo is hij ervan verzekerd dat zijn isolatieklus in goede handen is. Geïnteresseerde woningeigenaren kunnen vanaf de website direct een offerte aanvragen bij onze partners.

 
 
 
Hoe word ik isolatiepartner?
U kunt op drie manieren uw kennis over renoveren en isoleren vergroten. Wanneer u één of meerdere sterren heeft gekregen krijgt u een vermelding op eigenhuisisoleren.nl. Deelname is eenvoudig en geheel gratis.
 
U en/of uw werknemers bezocht(en) een vaktraining bij een aangesloten Isover Renovatiekrachtpartner (bouwmaterialenhandelaar)

U en/of uw werknemers volgde(n) een uitgebreide online training.

U en/of uw werknemers namen deel aan een praktijkopleiding op een Isover-locatie.**
 
* Wanneer de vaktraining niet bezocht werd voor het afronden van de online training levert de online training één in plaats van twee sterren op.
**Let op: de driesterren-certificering behaalt u alleen wanneer de online training voltooid is.
 
Na afloop van de een training ontvangt u een officieel Isover certificaat, het logo van Isover Isolatiepartner voor uw eigen promotie en een reclamesticker voor op uw bedrijfswagen. Bovendien vermelden wij u met uw bedrijfsgegevens als erkend Isover Isolatiepartner op de website eigenhuisisoleren.nl, inclusief steraanduiding. Zo maken huiseigenaren die hun huis willen laten isoleren gemakkelijk kennis met uw bedrijf en kunnen zij u direct een offerte-aanvraag sturen.
 
Ja, ik word Isover Isolatiepartner:

Velden met een * zijn verplicht