Go to top

Volg isolatietrainingen

Isover leidt bouwprofessionals op tot Isover Isolatiepartner
Voor u heeft het belangrijke voordelen om Isover Isolatiepartner te zijn:

 U vergroot uw kennis over renoveren en isoleren zodat u uw klant goed kunt adviseren

 U vindt de beste renovatieoplossingen altijd op voorraad bij een Renovatiekrachtpartner bij u in de buurt.

 U profiteert van uw naamsvermelding op onze site www.eigenhuisisoleren.nl

 U profiteert van interessante Isover acties en speciale kortingen


Hoe word ik 1, 2 of zelfs 3-sterren Isolatiepartner?
Hieronder leest u met welke trainingen u uw kennis over renoveren en isoleren vergroot en uw 1, 2 of 3 sterren als Isolatiepartner behaalt. Deelname aan deze Isover trainingen is eenvoudig en geheel gratis:

 

U en/of uw werknemers bezoeken een vakavond bij een aangesloten Isover Renovatiekrachtpartner  (Bouwmaterialenhandelaar)

Kijk in de agenda voor een vakavond bij u in de buurt!

U en/of uw werknemers volgen de uitgebreide online training.

Meld u hier aan voor deze online training.

Wanneer geen vakavond werd bezocht vóór het afronden van de online training levert de online training één in plaats van twee sterren op.

U en/of uw werknemers nemen deel aan de Isover Dagopleiding in het Saint-Gobain Training Center in Eindhoven.

Meer informatie over de Dagopleiding vindt u hier.

Deelname aan de Dagopleiding is pas mogelijk wanneer de online training voltooid is.

 
Na afloop van een training ontvangt u een officieel Isover certificaat, een reclamesticker voor uw bedrijfswagen en het logo van Isover Isolatiepartner voor uw eigen promotie.


Wanneer u één of meerdere sterren hebt behaald, vermelden wij uw bedrijfsgegevens als erkend Isover Isolatiepartner inclusief steraanduiding op de website voor particulieren eigenhuisisoleren.nl. Op deze site maken huiseigenaren die hun huis willen laten isoleren gemakkelijk kennis met uw bedrijf en kunnen zij u direct een offerte-aanvraag sturen.

www.eigenhuisisoleren.nl: de Isover website voor huizenbezitters

In Nederland zijn miljoenen woningen niet of onvoldoende geïsoleerd. Steeds meer huizenbezitters besluiten hun woning na te isoleren om geld te besparen en meer comfort in huis te creëren.

Op de website eigenhuisisoleren.nl helpt Isover huizenbezitters om een goede isolatiekeuze te maken. Kan hij bijvoorbeeld het beste het dak isoleren of juist de gevel? Of allebei? Wat levert dit op? En doet hij de klus zelf of laat hij dit liever doen?

Als de woningeigenaar besluit om de klus te laten uitvoeren, dan geeft Isover suggesties voor gespecialiseerde bouwprofessionals, de Isover Isolatiepartners. Zo is de consument ervan verzekerd dat zijn isolatieklus in goede handen is. Geïnteresseerde woningeigenaren kunnen vanaf de website direct een offerte aanvragen bij onze partners.

Ja, ik word Isover Isolatiepartner:

aanmelden